'Ενωση Δικαστικών Λειτουργών Ελεγκτικού Συνεδρίου

  Home > Ανακοινώσεις > Νέα Απριλίου 2017 > Οι κινήσεις του δικηγορικού γραφείου στις διαταγές πληρωμής
top
Page

Οι κινήσεις του δικηγορικού γραφείου στις διαταγές πληρωμής

Πριν την οικονομική κρίση χιλιάδες πολίτες πήραν στεγαστικό δάνειο, αποφασίζοντας να αγοράσουν ένα σπίτι. Στην συνέχεια όμως λόγω οικονομικής δυσπραγίας δεν μπορούσαν να είναι εντάξει στις υποχρεώσεις τους και έτσι η αποπληρωμή του δανείου δεν ήταν εφικτή.

Οι τράπεζες, από την στιγμή που δεν έπαιρναν την δόση στην ώρα τους, ακολούθησαν μία τακτική, η οποία επέβαλλε με διαταγές πληρωμής ή την άμεση εξόφληση των χρεών τους ή την κατάσχεση της κατοικίας τους. Έτσι εμφανίστηκαν στο προσκήνιο εκατοντάδες πολίτες, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πληρώσουν τα χρέη τους, με αποτέλεσμα οι τράπεζες να εκδώσουν διαταγές πληρωμής, φέρνοντας στην δύσκολη θέση πολλές οικογένειες.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν την υπόθεση, τον έχουν τα δικηγορικά γραφεία, τα οποία προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όποια περίπτωση και να υπάγεται ο δικαιούχος.

Οι διαταγές πληρωμής είναι στην ουσία μία δικαστική απόφαση, η οποία εκδίδεται μέσα σε 1 μήνα σχεδόν, ερήμην του πολίτη που έχει πάρει το δάνειο. Τα δικηγορικά γραφεία, μπορούν εντός 15 εργάσιμων να εκδώσουν ένα έγγραφο, το οποίο να μπορεί να διαπραγματευτεί σε όλα τα επίπεδα με την τράπεζα αλλά και την ημέρα της δικάσιμης.

Η αντιμετώπιση τέτοιων υποθέσεων πρέπει να γίνεται από έναν έμπειρο δικηγόρο, ο οποίος να μπορεί σε όλες περιπτώσεις να διαπραγματευτεί και να βρει λύσεις. Είναι πολύ βασικό λοιπόν να μπορείτε να βρείτε λύσεις σε ένα από τα πιο σοβαρά προβλήματα που πλήττουν τον άνθρωπο.

Εμπιστευθείτε ένα γραφείο, το οποίο να έχει αναλάβει παρόμοιες υποθέσεις και να έχει εμπειρία στην διαχείριση τους. Έτσι θα είστε σίγουροι ότι η επίλυση των προβλημάτων σας θα λυθεί άμεσα και με τον πιο έγκυρο τρόπο. Η Άνθια Κορέλα (dikigorikagrafeia.gr) είναι γνωστή για την επιτυχή διαχείρηση υποθέσεων που σχετίζονται με τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά (Νόμος Κατσέλη) και τις διαταγές πληρωμής.

Last edited: April 14, 2017, 06:49
« prev top next »
top
Menu

Powered by CMSimple | Template: ge-webdesign.de | Login